Bror: Muhammad Ali kan dø om få dage

3. februar 2013 14:32 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bror: Muhammad Ali kan dø om få dage
Muhammad Ali er døden nær, siger hans bror. Foto: Wikipedia.

En af verdens mest legendariske boksere gennem tiden Muhammad Ali er så ilde stedt, at hans dage snart kan være talte.

 

Manden bag den kedelige nyhed er Rahman Ali, bror til den tidligere verdensmester i sværvægt.

– Min bror kan ikke snakke, han kan ikke genkende mig, han har det meget dårligt og er meget syg, siger Raham Ali til The Sun.

Mohammad Ali lider af den uhelbredelige sygdom Parkinson.

Men ifølge Rahman Ali er sygdommen lidt overraskende ikke den mest ødelæggende faktor i hans 71-årige brors mulige bortgang.

Derimod sætter Rahman Ali, der ligesom Mohammad Ali er konverteret til islam og har skiftet navn, et hårdt angreb ind på Mohammad Alis kone gennem 26 år, Lonnie.

– Det værste, der er sket for ham, er ikke hans sygdom. Det er hans kone, siger Rahman Ali og forklarer, at konen har blokeret al kontakt mellem Muhammed Ali og resten af familien, inklusiv hans to børn fra et tidligere forhold.

– Jeg elsker ham, men hun stopper ham i at elske nogen som helst. Det er den sørgeligste ting i mit liv. Men gud vil tage sig af det. Han er den bedste advokat, nogen kan få, tilføjer Rahman Ali. I interviewet gør han desuden opmærksom på, at han lider økonomisk og dårligt kan få pengene til at række.

Hver måned er der omkring 150 dollar, knap 900 kroner, når regningerne er betalt.

Alt imens, skriver avisen, er Muhammad Ali god for mere end 50 millioner engelske pund, cirka 430 millioner kroner.

– Før han blev syg, fortalte han mig ‘Rahman, jeg har oprettet en velgørenhedsfond til dig, når jeg er død. Du får pengene’. Men det har hun sat en stopper for.

– Hvis han vidste, hvad der foregik, og hvor jeg lever nu, ville han blive sur som ind i helvedet. Han ville blive skilt fra hende. Hvis hun så, hvad der sker med hans børn, ville han blive sindssyg, forklarer Rahman Ali.

– Der kan gå måneder. Der kan gå dage. Jeg ved ikke, om han holder til sommer. Han er i guds hænder. Jeg håber, at han får en blid død.

The Sun har ikke kunnet få en kommentar fra Lonnie Ali.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu