ANNONCE

Brug et kvarter om dagen – så er dit hjem rent

18. maj 2020 22:20 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Med kun 15 minutter om dagen kan du sørge for, at dit hjem er ryddeligt og skinnende rent.

Et nyt fænomen er blevet et hit på internettet. En nem og overkommelig metode til at holde sit hjem ryddeligt og rent.

Hvis du er én af dem, der synes, at det er noget af en opgave at overkomme rengøringen i dit hjem, så kan denne nye metode være noget for dig.

For metoden, der bliver kaldt Flyady Cleaning Method, kræver kun et kvarter en gang om dagen. Det skriver Good Housekeeping. Metoden indeholder både en plan for oprydning og rengøring af dit hjem.

Flylady Cleaning Method er opkaldt efter Marla Cilley, der kaldes for Flylady. Hun er specialist i at organisere.

Filosofien bag metoden er, at oprydning og rengøring ikke skal være en stressende affære. Hvis rengøringen af hjemmet deles op i små mindre dele, så kan det gøres til en mere overkommelig opgave for de fleste. Dermed får man det også gjort.

Meningen er, at man starter småt for så at udvide til at tage endnu mere med i rengøringen. Men du sørger for altid kun at bruge et kvarter på rengøring. Den første uge koncentrerer du dig om et område af dit hjem, hvor du hver dag bruger 15 minutter på oprydning eller rengøring af noget specifikt.

Hvis man den første uge har fokus på soveværelset og klædeskabet, kan det være, at den første dags kvarter bruges på at skifte sengetøj og lagen, samt at smide en vask over. Dagen efter kan det være, at klædeskabet skal organiseres på dagens 15 minutter, og sådan fortsætter det.

Flylady Cleaning Method giver et bud på, hvor zonerne i dit hjem kan fordeles over fem uger. Tidhorisonten varierer naturligvis alt efter, hvor stort dit hjem er.

I galleriet ovenfor kan du set et bud på, hvordan du kan få Flylady Cleaning Method til at fungere.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu