Brutal nedslagtning på gård: Politiet mangler stadig en del svar

10. december 2018 13:39 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

To personer fundet dræbt med adskillige knivstik.

Klokken 13 mandag er et grundlovsforhør begyndt. Her forsøger anklager Klaus Lauridsen at få en 43-årig mand varetægtsfængslet. Manden er sigtet for at stå bag et dobbeltdrab, hvor en 74-årig kvinde og en 37-årige mand er blevet slået ihjel formentlig søndag.  I hvert fald blev de to fundet dræbt denne dag.

Hvad der præcis skete søndag eftermiddag på en gård på Helnæs sydvest for Fyn, er mandag formiddag fortsat en gåde. De to personer blev dog fundet dræbt i en sådan tilstand, at det efter sigende mest af alt mindede om en brutal nedslagtning.

Men hvorfor er der endnu ikke svar på, siger vicepolitiinspektør ved Fyns Politi Jørgen Andersen mandag formiddag til Ritzau. Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få uddybende kommentarer fra Andersen mandag.

– Motivet står hen i det uvisse. Så hvad der præcist skete mellem de tre parter, ved vi ikke. Måske kommer det til at stå klarere ved grundlovsforhøret, siger han dog til Ritzau.

Kaldt til øen af nervøs beboer

Den brutale sag tager sit udspring på en gård på den lille halvø Helnæs, der via en dæmning er forbundet med det sydvestlige Fyn. Gården er den første, man vil lægge mærke til, når dæmningen mellem Helnæs og Fyn er passeret.

På gården boede den 74-årige kvinde ifølge politiet, og den sigtede er hendes logerende. Foruden kvinden er der som skrevet også en mand, der er blevet slået ihjel. Han skulle ifølge Fyns Politi have været på stedet i forbindelse med levering af brænde. De to ofre blev fundet af politiet klokken 15.11. Kort efter anholdt politiet den 43-årige.

– Vi bliver kaldt til Helnæs af en beboer, der er nervøs, fordi en mand løber rundt på markerne. Han virker underlig og mentalt ustabil, fortalte Jørgen Andersen søndag. Da betjente taler med manden, får man nogle oplysninger, som gør, at politiet tager ned til ejendommen.

Ingen af de tre personer er i familie med hinanden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu