ANNONCE

Bryllup i Monaco bliver til kostumefest

24. juli 2015 20:48 | Af: Ritzau Fokus
 
Bryllup i Monaco bliver til kostumefest
Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo. Foto: Scanpix.
Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo. Foto: Scanpix.

Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo. Foto: Scanpix.

Der er fyrsteligt bryllup i Monaco, men gæsterne må ikke selv bestemme, hvad de vil have på til festen.

I weekenden skal hele fyrstefamilien i Monaco til bryllup, når prinsesse Carolines søn Pierre Casiraghi officielt får sin tilkommende Beatrice Borromeo. Det sker ved en borgerlig vielse på det overdådige palads i det lille fyrstedømme ud til Middelhavet.

Det kommende ægtepar har planlagt en noget utraditionel bryllupsfest, og intet – ikke engang gæsternes påklædning – er overladt til tilfældighederne. Der er nemlig dresscode til det royale bryllup, hvor alle gæsterne skal være iført nationaldragter eller lokale folkedragter fra deres hjemland.

Det gælder ikke bare de 70 nærmeste, der er indbudt til ceremoni i “Salon des Glaces” på paladset, men altså også de mere end 500 gæster, som er inviteret til bryllupsfest i haven efterfølgende, skriver norsk Se og Hør.

En af fyrstefamiliens nære venner er den excentriske designer Karl Lagerfeld, der er kendt for altid at gå i stilrene jakkesæt. Det bliver derfor spændende at se, om Chanels chefdesigner overholder dresscoden eller om han dukker op i sit mere vanlige jakkesæt.

Parret skal, som det er skik i Monaco, giftes hele to gange. Det første er en borgerlig vielse, som finder sted lørdag i Monaco, der er verdens næstmindste land. Men allerede søndag efter skal parret til det igen. Her skal de nemlig holde kirkebryllup i Norditalien, hvor Beatrice Borromeos familie kommer fra. Og familien Borromeo er altså ikke hvem som helst, den rige familie ejer flere øer samt et slot i hjemlandet Italien.

/ritzau/FOKUS

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu