BSV møder Barcelona i Champions League

26. februar 2013 13:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
BSV møder Barcelona i Champions League
Billede mangler

Efter dagens lodtrækning til ottendedelsfinalerne i Champions League er udfaldet, at Bjerringbro-Silkeborg skal møde FC Barcelona. De to hold møder hinanden over to kampe. Den første spilles den 17. marts i Jysk Arena i Silkeborg, mens returkampen i Barcelona spilles den 24. marts.

 

Sporten.dk fangede i den forbindelse en af BSVs landsholdsprofiler, Kasper Nielsen, hvortil nyheden endnu ikke var nået. Til gengæld var glæden stor, da han hørte nyheden.

– Er det rigtigt? Det er jeg da glad for, det var da en god overraskelse! Det bliver en fed kamp, så jeg er bare glad, lød den umiddelbare reaktion fra Kasper Nielsen.

Den danske venstreback glæder specielt til at tage imod FC Barcelona, der er forsvarende spanske mestre og et af de absolut bedste håndboldhold i Europa, i ‘lille Silkeborg’.

– Det bliver en fantastisk spændende kamp og det er en spændende modstander at få lov til at møde. Så vil vi se mega-meget frem til at få lov til at komme til Barcelona og møde dem, og ikke mindst få lov til at få besøg af selveste Barcelona i Silkeborg og vise vores fine lille hal frem. Så det er da en drømmekamp at få lov til at deltage i, siger Kasper Nielsen. Han spår dog ikke Bjerringbro-Silkeborg de bedste vinderchancer.

– Det bliver nok meget svært resultatmæssigt, men den skal da have fuld gas og så må vi se, om vi kan genere Nøddesbo og de andre en lille smule. Men det er klart, at de er kæmpestore favoritter i sådan en kamp. Til gengæld kan vi spille frit og give den gas og sluge til os. Det bliver en fed oplevelse, sige Nielsen.Tidligere tirsdag præsenterede Bjerringbro-Silkeborg en ny profil, da norske Kristian Kjelling blev offentliggjort som ny BSV-spiller på et pressemøde.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu