BSV på vej ud af slutspil

13. april 2013 20:23 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
BSV på vej ud af slutspil
Billede mangler

Lørdag aften tog Bjerringbro-Silkeborg (BSV) imod Skjern i den tredje kamp i slutspillet før semifinalerne i Herre Håndbold Ligaen, og her tabte BSV med 25-29.

 

BSV var ellers tæt på et comeback i de døende minutter, da de kom på 23-25 seks minutter før tid, men i sidste ende var det Skjern, der holdt deres firemålsføring fra pausen og dermed hentede de to point, og derfor ser det rigtig skidt ud for BSVs avancement fra slutspillets gruppe B.

Lørdagens nederlag var nemlig det tredje i træk for BSV, der ligger sidst efter Skjern, Mors/Thy og Århus Håndbold. BSV har et enkelt bonuspoint med fra de ordinære spillerunder.

Gruppens førsteplads er ganske overraskende besat af Mors/Thy med seks point og bedste målscore, mens Skjern med to sejre og to bonuspoint med fra de ordinære spillerunder er den anden klub med seks point.

Sidst i gruppe B ligger BSV, der ellers endte som nummer tre i tabellen efter de ordinære spillerunder, og derfor er der også langt til en logisk forklaring på det kollaps, der er blevet en realitet for klubben.

– Det ser sort ud. Vi går efter at komme videre, men det har bare ikke fungeret i slutspillet i år, lød det fra BSVs landsholdsspiller Rasmus Lauge til TV2 efter kampen.

I den anden kamp i gruppe B tog Mors/Thy endnu en overraskende skalp, da de slog Århus Håndbold med 22-20.

Det var Mors/Thys tredje sejr i streg. Ganske overraskende, når man tænker på, at mandskabet fra det nordvestjyske sluttede 23 point fra KIF Kolding København på førstepladsen i tabellen efter de ordinære spillerunder.

Skjerns landsholdsmand, Henrik Møllgaard, glædede sig efter sejren over BSV, fordi det nu giver vestjyderne muligheden for selv at afgøre, om klubben skal indløse billet til semifinalen.

– Nu har vi tre matchbolde og kan selv afgøre det, og det er fantastisk. Vi skal i den semifinale nu, sagde Henrik Møllgaard til TV2 efter slutfløjtet.

Han var desuden glad for det andet resultat i puljen, for med seks point til både Skjern og Mors/Thy og kun henholdsvis to og ét point til Århus Håndbold og BSV ser det ud til, at det er Skjern og Mors/Thy, der napper de to semifinalepladser.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu