BSV-træner stopper – og bliver manager

7. marts 2013 09:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
BSV-træner stopper - og bliver manager
Billede mangler

Bjerringbro-Silkeborgs tophold i herrehåndbold skal have ny træner. Carsten Albrektsen stopper – dog først når hans kontrakt udløber i sommeren 2014.

 

Og Albrektsen skal ikke ret langt for at finde nyt job. Han fortsætter nemlig i klubben som manden med det overordnede sportslige ansvar. Carsten Albrektsen skal være manager.

– Vi er meget glade for Carsten Albrektsen som cheftræner. Men vi ser en mulighed for at udvikle klubben yderligere ved at bruge hans kompetencer i en ny ledelsesmæssig rolle i klubbens sportslige sektor. Carsten får det overordnede sportslige ansvar samtidig med, at han får frigjort nogle af de ledelsesmæssige ressourcer, han i dag bruger som ansvarlig for træning og i kamp, siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør Frank Lajer.

Carsten Albrektsen kom til BSV i 2007 fra GOG og har været træneren, der har løftet Silkeborg-mandskabet op som en fast bestanddel af toppen i dansk herrehåndbold.

– Jeg har fået tilbudt et job, som jeg rigtig gerne vil have, og derfor har det ikke været så vanskeligt at beslutte mig. Det er en beslutning, som er truffet med både med hjernen og hjertet, siger Carsten Albrektsen til mja.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu