Buffon valgte Juve over Barca

25. januar 2013 07:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Buffon valgte Juve over Barca
Billede mangler

Den rutinerede italienske målmand fortryder ikke, at han i 2001 valgte at skifte til Juventus frem for FC Barcelona, som han også havde tilbud fra.

 

Gianluigi Buffon forlængede for to dage siden sin kontrakt med Juventus, så han og klubben har papir på hinanden frem til sommeren 2015. Til den tid vil Buffon have været 14 år i den italienske storklub.

Men historien kunne have været en helt anden. Tilbage i 2001 havde målmanden nemlig valget mellem at skifte fra Parma til enten Juventus eller FC Barcelona. Valget faldt som bekendt på Juventus, og det har Buffon ikke fortrudt et eneste sekund.

– Engang imellem spørger jeg mig selv, hvordan min karriere kunne have set ud, hvis jeg havde taget nogle andre valg. Men når man kigger tilbage, må man samtidig se på, at Barcelona først begyndte at vinde i 2006. Fem år uden at vinde noget er lang tid, siger Buffon ifølge Goal.com. og tilføjer:

– Når man ser på, hvordan min karriere har udviklet sig, fortryder jeg ikke noget.

Juventus betalte næsten 400 millioner kroner for Buffon i Parma, og han er fortsat verdens dyreste målmand.tipsbladet.dk 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu