ANNONCE

Bulder og brag fik politiet på sporet

11. november 2020 13:27 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Målrettet efterforskning førte tirsdag eftermiddag til, at politiet slog til på to ejendomme lidt uden for henholdsvis Haslev og Vordingborg.

Bulder og brag fik politiet på sporet
Politiet fik hjælp af Hærens Ammunitionsrydningstjeneste. Arkivfoto: Øxenholt Foto.

Ved Vordingborg fandt politiet frem til et større lager af fyrværkeri hos en privat borger, der havde indrettet et ulovligt salgssted i tilknytning til ejendommen.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

På stedet blev der fundet flere forskellige former for lovligt og ulovligt fyrværkeri i et omfang, der langt overskrider grænsen på fem kilo NEM (Netto Eksplosivstof Mængde).

Der blev blandt andet fundet 460 ulovlige kanonslag, som blev opbevaret i papkasser i en ulåst campingvogn. Beboeren på stedet – en mand i trediverne – er nu sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven.

Det ulovlige fyrværkeri blev med bistand fra forsvarets ammunitionsrydningstjeneste afhentet og anbragt i sikkerhed.

Flere anmeldelser

Politiet har gennem de seneste uger modtaget en lang række anmeldelser fra borgere i Vordingborg, der særligt i de mørke timer, har været plaget af meget brag og bulder.

– Vi håber, at der med afsløringen af det ulovlige salg af ulovligt fyrværkeri nu falder lidt mere ro over Vordingborg, udtaler politikommissær Jakob Tvedebrink-Christensen.

50 kilo

På en ejendom uden for Haslev, blev der fundet ulovligt fyrværkeri i form af batterier og knaldfyrværkeri, som foreløbig er opgjort til 50 kilo NEM (Netto Eksplosivstof Mængde). Der blev også fundet fem peberspray. Beboeren – en mand i trediverne – blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven og våbenloven.

Det ulovlige fyrværkeri blev med bistand fra forsvarets ammunitionsrydningstjeneste afhentet og anbragt i sikkerhed.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu