Bulgarsk profil tvivlsom mod Danmark

19. marts 2013 17:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bulgarsk profil tvivlsom mod Danmark
Billede mangler

På grund af en lårskade er den bulgarske midtbanemand Stanislav Manolev tvivlsom til Bulgariens kamp mod Malta på fredag i kvalifikationskampen til VM i Brasilien i 2014. Det meddeler den bulgarske fodboldunion (BFU) ifølge Reuters tirsdag.

 

Om hvorvidt Manolev, der til dagligt spiller i Fulham i den bedste engelske række, vil blive klar til tirsdagens opgør i København melder historien intet om, men i og med at Manolev er tvivlsom til fredagens kamp, er hans deltagelse heller ikke 100 procent sikker, når det bulgarske landshold løber på banen i Parken i næste uge.

Manolev (27) forlod ifølge Reuters træningen tirsdag for at få lægebehandling på grund af en skade, han pådrog sig mandag.

Fredagens kamp mellem Bulgarien og Malta i Sofia vil blive spillet uden tilskuere. Det bestemte UEFA, efter at de bulgarske fans i kvalifikationskampen mod Danmark i oktober 2012 racistiske tilråb mod danske Patrick Mtiliga.

Bulgarien ligger i øjeblikket nummer to i kvalifikationsgruppe B efter Italien på førstepladsen. Danmark ligger næstsidst.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu