ANNONCE

Burgerkæde hærget af indbrud

5. august 2020 14:48 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Kan du genkende mændene?

Burgerkæde hærget af indbrud
Foto: Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet efterlyser gerningsmændene til et indbrud i en burgerrestaurant i Køge begået midt i juli.

Du kan se billeder af de mistænkte i bunden af artiklen.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse. 

Indbruddet i Køge er bare et af en række indbrud begået mod samme restaurantkæde.

Midt-og Vestsjællands Politi søger vidner der kan genkende en eller flere af de to mænd, som blev fanget på overvågningen ved et indbrud på burgerrestauranten Halifax, der blev begået tirsdag d. 14. juli omkring klokken 01.42.

Restauranten ligger på Antoniestræde i Køge, og på overvågningen ses mændene komme gående i retning fra Køge station og først passere restauranten, men de vendte kort efter tilbage og begik indbruddet ved hoveddøren.

De to mænd beskrives som:
A: mand, sydlandsk/arabisk af udseende, 20-25 år gammel og almindelig af højde. Almindelig til slank af bygning, sort, kort hår og sort fuldskæg. Han var iført lys jakke, jeans og mørke kondisko.
B: mand, sydlandsk/arabisk af udseende, 20-25 år gammel og almindelig af højde. Almindelig til slank af bygning, sort, hår. Han var iført mørk hættejakke med hætten oppe, mørke bukser og mørke sko.

Ved indbruddet i Køge blev personalerummet gennemrodet, hvor der blev stjålet en computer, tøj, sko, en rygsæk og et kontantbeløb.

Politiet har en mistanke om, at samme gerningsmænd kan stå bag nogen af de øvrige indbrud begået i samme burgerkæde i Hillerød, Lyngby i Nordsjællands politikreds og på Trianglen, Falkoner plads og i Valby i Københavns politikreds i juni og juli måned.

Newsbreak.dk forsøger at få en kommentar fra ejerne af burgekæden.

Du kan kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu