ANNONCE

Bus-ejer: Der faldt en sten fra mit hjerte

24. januar 2012 20:29 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bus-ejer: Der faldt en sten fra mit hjerte
Billede mangler

Her til aften meldes der om otte sårede børn og to sårede voksne, der alle nu er indlagt, efter en bus i eftermiddag kørte sammen med en personbil og derefter ned ad en skrænt på Istedrødvejen ved Hørsholm.
På Rigshospitalet er der indlagt fem børn og to voksne indlagt på traumecenteret med kvæstelser, mens tre børn er bragt til Hillerød Sygehus. Det oplyser vagtchefen ved Region Hovedstaden til Newspaq.
Ulykken skete, da en modkørende bil ramte bussen med omkring 40 børn fra Østerfælled Børnehus i København med høj fart. Føreren af bilen blev dræbt på stedet.
Til gengæld var børnene spændt i seler, hvilket menes at have reddet dem.
Vedde Turistfart, hvor bussen kommer fra, kører hver dag tre udflytter-børnehaver fra Københavns Kommune. Ifølge indehaver af Vedde Turistfart, Lissi Rasmussen, er børnene altid spændt fast under kørslen, fortæller hun til Ekstra Bladet.
“Der faldt en sten fra mit hjerte, da vi blev klar over, at vi ikke stod med 20-30 kvæstede børn. Med mit kendskab til turistfart er jeg ikke i tvivl om, at selerne har reddet børnene,” siger Lissi Rasmussen til avisen.
Hun står i øjeblikket på ulykkesstedet og understreger, at det er forfærdeligt at en bilist er blevet dræbt.
“Vores chauffør er blevet skåret fri af bussen, og vi kender endnu ikke hans tilstand,” forklarer Lissi Rasmussen.
Desuden er 31 børn kørt til tjek på skadestuen i Hillerød i to busser, der blev eskorteret af en ambulance.
Københavns Kommune oplyser på sin hjemmeside, at alle berørte forældre til børn fra børnehuset er informeret om eftermiddagens ulykke.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu