Bus og personbil smadret sammen i kryds: 6-7 personer er kommet til skade

13. februar 2018 19:52 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Venstresvingende bus blev torpederet af personbil.

Seks til syv personer er tirsdag aften kommet til skade i et færdselsuheld i krydset ved Motorring 4 og Klausdalbrovej/Nordbuen i Ballerup. Det skyldes, at en personbil er kørt direkte ind i en bus, fortæller vagtchef Peter Grønbek fra Københavns Vestegns Politi til Newsbreak.dk.

– En bus svinger til venstre i krydset, da en personbil kører ind i den, siger han.

Uheldet blev anmeldt klokken 18.36, og Beredskab Øst rykkede hurtigt ud til stedet, mens en patrulje fra politiet samt en indsatsleder også indfandt sig.

Billeder fra stedet fremstår ganske voldsomme, men det er ifølge Peter Grønbek ikke alvorligt. De tilskadekomne skal alle være sluppet med lettere skader.

Ingen inspektør

Ifølge Newsbreak.dks mand på stedet ankom to ambulancer, men den ene kørte der fra igen – uden patienter.

– Nogle af de tilskadekomne er fra personbilen, resten fra bussen, siger vagtchefen, der ikke har yderligere information om, hvor mange og hvilke skader, personerne har lidt.

Uheldet har ikke påkaldt sig en bilinspektørs interesse, og det er en god indikator for graden af skader. En bilinspektør benyttes kun ved død eller alvorlig kvæstelse.

Der er så småt ved at være ryddet op på stedet, meddeler Grønbek, men Newsbreaks mand på stedet siger ved 19.40-tiden, at bussen stadig holder på stedet. I det mindste er der sat “ikke i rute”-skilt på. Det er uklart, om bussen var i rute, da uheldet skete.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu