ANNONCE

Buschauffør gennembanket i bybus

28. november 2019 13:29 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

En buschauffør fik tæv af en vred 20-årig.

Østjyllands Politi modtog natten til torsdag en anmeldelse om et voldeligt overfald mod en buschauffør på Banegårdspladsen i Aarhus. Det fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport.

Da patruljen ankom til stedet forklarede chaufføren, at en pige under kørslen havde henvendt sig til chaufføren og bedt om hjælp til at købe en billet. En ung, mandlig passager havde blandet sig i snakken og sagt, at det ikke var nødvendigt at købe en billet.

Chaufføren har fortalt politiet, at han så roligt som muligt havde forklaret den unge mand, at han skulle stige af bussen, hvis han ikke ville købe en billet.

Blev aggressiv

Den mandlige passager, som viste sig at være 20 år, blev herefter aggressiv.

Han skubbede efter vidners udsagn chaufføren flere gange i brystet og hev chaufføren ud af bussen og kastede ham ned på jorden, hvor den 20-årige tildelte ham spark og flere skub.

Chaufføren bad de øvrige passagerer ringe til politiet, hvilket fik den 20-årige til at stoppe overfaldet. Han forlod herefter bussen, efter at have smadret en rude ved hjælp af en øldåse.

Signalement til patruljer

Signalementet af den 20-årige blev herefter sendt ud til politiets patruljer, der kørte ud for at lede efter ham.

En patrulje fandt kort tid efter en mand, der svarede til beskrivelsen på Margrethepladsen.

Da betjenten tog kontakt til den 20-årige, fortalte han selv, at han netop havde været med en bus og godt vidste, at politiet skulle tale med ham.

Den 20-årige blev anholdt og sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu