ANNONCE

Buschauffør sigtet for sprit: Bussen var fyldt med børn

1. august 2019 09:36 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En buschauffør kørte ifølge politiets overbevisning i beruset tilstand, da han skulle køre en lang tur med et U14-fodboldhold.

Buschauffør sigtet for sprit: Bussen var fyldt med børn
En bus fuld af drenge på vej til fodboldstævne blev standset af politiet. ArkivFoto: Scanpix

Ingen nåede heldigvis at komme til skade i forbindelse med, at et viborgensisk ungdomsfodboldhold skulle køres til Brøndby, hvor de i de kommende dage spilles Brøndby Cup. Bussen nåede fra Viborg til Vejle, inden chaufføren blev standset af politiet, skriver Viborg Stifts Folkeblad. 

En forælder til en af drengene havde inden afgang fattet mistanke til chaufføren, der fremstod beruset på en eller anden vis. Han er nu sigtet for spirituskørsel. Forløbet bekræftes over for avisen af både drengenes fodboldtræner og af direktøren for busselskabet, manden arbejder for.

– Vi havde allerede inden afgang fra Viborg spurgt chaufføren, om han var okay, og om han havde drukket, men det afviste han pure. En forælder kontaktede dog politiet og berettede om sin mistanke, og bussen blev så stoppet af politiet ved Vejle, fortæller Kenneth Kristiansen til folkebladet. Han er U14-træner for FK Viborg.

Den pågældende chauffør er blevet suspenderet af Midtbus, som han kørte for. Selv har han over for direktør Kim Christensen sagt, at han ikke havde drukket alkohol tirsdag.

– Selvom promillegrænsen i forhold til færdselsloven er på 0,5, har vi her i firmaet nultolerance i forhold til alkohol, og af samme årsag er vi i gang med at installere alkolåse i vores busser. Det hjælper jo så desværre ikke i den her sag, siger Kim Christensen.

Efter en kort ventepause i Vejle blev drengene hentet af en anden chauffør.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu