ANNONCE

Buspassager smittet med corona

24. september 2020 15:36 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En passager på Kombardo Expressen har henvendt sig til selskabet og sagt, at han er testet positiv for coronavirus.

Buspassager smittet med corona
En passager på en af Kombardo Expressens afgange er testet positiv. Vedkommende har også været ombord på Molslinjen. Arkivfoto: Scanpix

En passager på en af Molslinjens busruter under navnet Kombardo Expressen er blevet testet positiv for coronavirus, skriver B.T. Avisen har set den SMS-besked, busselskabet har sendt til alle øvrige passagerer på den pågældende tur.

I beskeden opfordres alle, der har været med på turen, til selv at blive testet for coronasmitte. “Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler dig derfor, at du for en sikkerheds skyld bliver testet for coronavirus”, står det blandt andet.

Det kan godt vise sig at blive lettere sagt end gjort, som Newsbreak.dk torsdag har beskrevet. Den pågældende tur var nemlig København til Aarhus. I Aarhus er der for nuværende så meget pres på testkapaciteten, at det ikke kan lade sig gøre at bestille en podning, hvis man ellers er symptomfri.

Manden, der siden er blevet testet positiv for coronavirus, var med bussen, der havde afgang fra København klokken 9.00 den 16. september 2020. PR- og kommunikationsansvarlig hos Molslinjen, Jesper Maack, siger til B.T., at det ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed ikke giver mening at underrette alle, der har været med selve færgen.

I forvejen er der krav om, at alle passagerer i både Kombardo-bussen og på Molslinjens færger skal bære mundbind under hele rejsen. Det er indført for at hindre smittespredning. Der er givet også indført krav om afstand.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu