ANNONCE

Busskur udraderet af Audi

26. januar 2020 08:24 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Der er ikke meget busskur tilbage efter mødet med en hurtig Audi.

Et busskur på Artillerivej, Amager, København kommer til at kræve et par kosmetiske indgreb for igen at blive præsentabelt som busskur er flest.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Det bratte brud i det ellers lineære busskurs udseende skyldes mødet med en hurtigkørende Audi natten til søndag, fortæller Henrik Brix, der er vagtchef ved Københavns Politi.

– Der er tale om et solouheld, hvor føreren af ukendte årsager mister herredømmet over sin bil, siger han til Newsbreak.dk søndag morgen.

Uheldet bliver anmeldt klokken 00.06, og som billedmaterialet viser, har busskuret fået en ordentlig en på sinkadusen, men trods det voldsomme udseende, så kom ingen mennesker til skade.

Snildt kunne det ellers være gået galt, hvis personer havde opholdt sig i busskuret, det jo altså i udgangspunktet lægger dækning til ventende buspassagerer.

– Noget tyder på, at der er blevet kørt stærkt, men jeg ved det faktisk ikke for nuværende, siger Henrik Brix. Politiet har taget en blodprøve fra føreren af Audi’en for at tjekke, om vedkommende skal have været beruset eller påvirket på anden ulovlig vis.

De prøver er der i skrivende stund ikke kommet svar på.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu