ANNONCE

Butikstyve stjæler sprut for tusindvis af kroner

19. september 2019 17:28 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Politiet beder nu offentligheden om hjælp i sag om butikstyveri.

Det hænder desværre ofte, at der bliver begået butikstyverier rundt omkring i Danmark. Af og til lykkedes det at fange tyvene i umiddelbar forlængelse af tyveriet, men andre gang er politiet nødt til at bede offentligheden om hjælp.

Hos Kvickly i Silkeborg har man været udsat for omfattende butikstyveri i perioden juli 2019 til september 2019. Midt- og Vestjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at der har været minimum ti tilfælde af tyveri, hvor der er blevet stjålet spiritus for en samlet værdi af over 10.000 kroner.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men efter grundig eftersøgning er det lykkedes Midt- og Vestjyllands Politi at finde to personer på overvågningskameraet – derfor bliver de to mænd nu efterlyst af politiet. Men politiet formoder, at der er yderligere én mand, der endnu ikke er blevet fanget på kameraet.

Udspekuleret metode

De to gerningsmænd har har lagt spiritusflaskerne i en indkøbsvogn, som om de ville købe produkterne. Herefter er de gået til en blind vinkel for de mange overvågningskameraer.

Her har mændene så flyttet de mange spiritusflasker fra indkøbsvognen over i en sort rygsæk, hvor der er et gult logo, der siger CAT på. Herefter har mændene forladt butikken gennem selvbetjeningskasserne.

Gerningsmand A beskrives som mand, 25-30 år, ca. 170 cm. høj, alm. af bygning med kort sort hår. Han var iført sort hættetrøje med hvide ærmer og hvidt på ryggen, sorte bukser og medbragte sort rygsæk med gult logo ”CAT”.

Gerningsmand B beskrives som mand, 25-30 år, ca. 170 cm. høj, alm. af bygning med kort sort hår, dog længere pandehår. Han var iført sort tøj og havde forbinding om højre hånd henover knoerne.

Den tredje gerningsmand er der intet signalement af.

Hvis man har oplysninger i sagen eller kan genkende de to mænd, så bedes politiet kontaktes på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu