ANNONCE

Bymidte spærret efter vandkaos

16. december 2020 08:23 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En vandledning er sprunget læk i Holstebros bymidte.

For nogle beboere i Holstebro vil det være noget tør kaffe, der skal drikkes onsdag morgen. Et brud på en vandledning skaber nemlig udfordringer for nogle, oplyser Vestforsyning, der står for ja, forsyningen i Holstebro, til Newsbreak.dk.

Vandledningen løber ved Stationsvej lige ved Holstebro Station, og det væltede ud med vand. Det har medført, at Stationsvej er blevet undermineret, og det er ikke muligt at køre den vej. Politiet har opsat afspærring, og Vestforsyning har arbejdet på at udbedre bruddet siden klokken to natten til onsdag, siger vandchef Jesper Madsen.

– Det er en ret stor ledning, så det er rimelig meget vand, der er løbet ud, så det tager selvfølgelig noget tid, siger han.

Heldigvis er der ikke så mange forbrugere, der er koblet på ledningen, der transporterer helt almindeligt drikkevand. Det er kun beboere på Stationsvej, der ikke har vand, skriver Vestforsyning på sin hjemmeside.

– Vi regner med at kunne åbne for vandet igen ved 10-tiden. Det kan godt give noget misfarvning, når der lukkes op igen, så de berørte beboere skal lige huske at lade vandet løbe. Det er helt ufarligt, men man skal lige ringe til os, hvis vandet ikke skifter til normal farve igen, siger vandchefen.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer blev bruddet anmeldt til Midt- og Vestjyllands Politi klokken 01.30, og dele af vejbanen er altså undermineret.

“Området ved Banegården vil være spærret både onsdag og torsdag for motoriseret færdsel”, skriver avisen på baggrund af politiets oplysninger.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu