Byrådskandidat er glad: Blev far i nat

8. november 2017 08:22 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Byrådskandidaten er stolt. Natten til onsdag blev han nemlig far.

Byrådskandidat er glad: Blev far i nat
Byrådskandidat Mustafa Sayegh fra Venstre i Kolding er netop blevet far. Privatfoto.

Byrådskandidat Mustafa Sayegh fra Venstre i Kolding er netop blevet far til en lille dreng.

Det sker midt under en valgkamp, hvor byrådskandidaterne kæmper om en plads i byrådet.

Mustafa tager det dog stille og roligt:

– Jeg er naturligvis glad, og stolt samme tid. Det kommer jo heller ikke som en overraskelse efter 9 måneder, så jeg har været så forberedt, som man nu kan blive, under omstændighederne. Intet er vigtigere end vores børn, og når jeg har været ude til vælgermøder og debatter, har jeg også gjort opmærksom på at jeg skulle have telefonen liggende fremme, i tilfælde af at min kæreste gik i fødsel, og det har der været fuld forståelse for, siger Mustafa Sayegh i en pressemeddelelse.

Valgkampen fortsætter, og du kan allerede møde Mustafa på lørdag, på Akseltorv i Kolding. Måske kan du endda møde ham med barnevogn.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu