Carlsberg skænker cider til britiske pub-piger

8. februar 2013 15:35 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Carlsberg skænker cider til britiske pub-piger
Billede mangler

Normalt er det frisk, bitter fadøl, der strømmer fra hanerne på de britiske pubber side om side med skarpe cidere som Bulmers og Magners. Men nu vil Carlsberg lancere Somersby som et sødere alternativ – som blandt andet skal trække kvinderne til.

Carlsberg undersøgte i 2009 danskernes drikkevaner, og det viste sig, at 55 procent af Somersby cideren drikkes af kvinder. Da den perlende æbledrik ramte det danske marked i 2007, fik den så god en modtagelse, at der siden fulgte nye varianter, og sidste år blev Somersby Cider lanceret i både USA og Mexico. Nu er turen kommet til Storbritannien, hvor cideren skal serveres på både flaske og fra fad.

“Vores undersøgelser har vist, at mange kunder finder smagen af de etablerede ciderprodukter for kunstig og skarp. Derfor har vi fremstillet en cider specielt til det britiske marked, som har en mere balanceret smag, og som er helt fri for kunstige smags- og farvestoffer,” siger David Scott, britisk marketingdirektør for Carlsberg til The Publican’s Morning Advertiser.

Ølsalget er de foregående år faldet på det britiske marked, faktisk med fem procent de forgangne to kvartaler. Så nu satser Carlsberg på Somersby, som blev lanceret i den britiske detailhandel i juli 2012, hvor den hurtigt blev populær blandt de ciderelskende briter.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu