Caroline Wozniacki var flyvende i Legoland

8. oktober 2012 22:10 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Caroline Wozniacki var flyvende i Legoland
Billede mangler

Caroline Wozniacki præsenterede i dag et nyt fly fra Turkish Airlines i Legoland Billund.
 
Et af verdens hurtigst voksende flyselskaber, Turkish Airlines, åbnede denne sommer en ny rute mellem Billund og Istanbul. Det blev i dag fejret i Legoland i Billund, hvor den tidligere danske verdensetter på kvindernes tennisrangliste, Caroline Wozniacki, præsenterede det nye fly fra Turkish Airlines. Flyet skal stå i Lego-udgaven af Billund lufthavn.
 
– Vi er naturligvis meget glade for at kunne sætte Turkish Airlines på landingsbanen i Legoland. For os er det et godt billede på, at Turkish Airlines er et flyselskab i vækst, som åbner nye, spændende lokale ruter som f.eks. til Billund, siger Osman Sahan, General Manger hos Turkish Airlines i Billund.
–           
Med afgangen fra Billund kan danskerne vest for Storebælt nu komme direkte til Istanbul, der samtidig fungerer som Turkish Airlines udgangspunkt for deres mange destinationer i hele verden. En tur fra Billund til Bangkok eller Cape Town kan derfor nu gøres med kun ét stop med Turkish Airlines.
 
Den nye rute åbner også nye muligheder for Legoland.
– Billund er en spændende destination for de mange udenlandske turister, som besøger LEGOLAND hvert år. Vi håber naturligvis, at Turkish Airlines’ nye rute vil gøre det endnu nemmere for gæsterne at finde vej til Legoland, ligesom det i dag er tilfældet for en af Danmarks mest elskede sportsstjerner, Caroline Wozniacki, fortæller Henrik Höhrmann, direktør for Legoland.
 Fakta:
Turkish Airlines har én afgang fra Billund til Istanbul mandag, onsdag og lørdag.
Passagerer fra Aalborg har også mulighed for at rejse til Istanbul med et kort stop i Billund.
Modellen af Turkish Airlines-flyet er af typen A321. Den måler cirka 1,80m x 1,75m og der er brugt omkring 8.500 Lego-klodser til at bygge den.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu