ANNONCE

Casillas-afsked skaber splittelse i Real Madrid

17. juli 2015 08:13 | Af: Ritzau Fokus
 
Casillas-afsked skaber splittelse i Real Madrid
Iker Casillas. Foto: ANDREA COMAS/Scanpix.
Iker Casillas. Foto: ANDREA COMAS/Scanpix.

Iker Casillas. Foto: ANDREA COMAS/Scanpix.

Real Madrids nye træner Rafael Benitez bryder sig ikke om den splittelse Iker Casillas’ afsked har skabt.

Det har skabt intern splittelse i Real Madrid, at den spanske storklub har skilt sig af med klubbens mangeårige målmand Iker Casillas.

Det beretter træner Rafael Benitez, der forud for denne sæson har afløst Carlo Ancelotti på trænerbænken.

Fredag tog Benitez selv emnet op på et pressemøde på Real Madrids sommertur i Australien.

– Jeg vil gerne tale om Casillas, siger Benitez.

– Da jeg fik jobbet, så var han den første, jeg ringede til. Vi tog et møde ansigt til ansigt, og vi havde mange drøftelser.

– Vi talte om en del scenarier, der kunne komme til at ske, fortæller Real Madrid-træneren om samtalen med det 34-årige målmandsikon, der har optrådt for den spanske hovedstadsklub i 16 sæsoner.

Iker Casillas’ forældre gik i weekenden ud i de spanske medier og fortalte, at deres søn var blevet presset ud af Real Madrid-præsident Florentino Perez.

Klubbens ledelse blev bagefter kritiseret for mangel på respekt, da den søndag lod Casillas sidde alene på et pressemøde.

– Jeg bryder mig ikke om den splittelse, der sker i Real Madrid lige nu, og det må vi lægge bag os, siger Rafael Benitez.

Mens Iker Casillas nu rejser til FC Porto, så råder Real Madrid over den costaricanske landsholdsmålmand Keylor Navas og den urutinerede Fernando Pacheco.

– Navas er vores førstekeeper lige nu. Jeg har talt med ham. Han er mere erfaren end vores andre målmænd, så han står forrest lige nu, siger Benitez.

På rygteplan bliver Manchester Uniteds David De Gea og Espanyol-målmanden Kiko Casilla kædet sammen med Real Madrid.

– Medierne taler om to andre målmænd. Kiko Casilla og De Gea. Jeg ser sådan på det, at jo større konkurrence vi har på hver enkelt position, jo stærkere vil det gøre os, siger Benitez.

/ritzau/Reuters

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu