Casillas’ kæreste: Real Madrid er splittet

30. januar 2013 13:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Casillas' kæreste: Real Madrid er splittet
Billede mangler

I sidste uge skrev Spaniens største sportsavis, Marca, at der var et mytteri under opsejling i Real Madrid. Flere spillere, anført af Iker Casillas og Sergio Ramos, havde iværksat et møde med Florentino Perez, hvor de protesterede mod Mourinhos styring af holdet. Ifølge Marca truede adskillige spillere med at forlade klubben, hvis Mourinho ikke blev fyret til sommer.

 

Men selvom Casillas offentligt har erklæret sin opbakning til Mourinho, så ser der ud til at være noget om Marcas påstande. Målmandens kæreste, reporteren Sara Carbonero, har nu åbnet op om krisen i et interview med det mexicanske fodboldprogram La Jugada.

– Det er bredt accepteret, at spillerne overhovedet ikke kommer overens med deres træner.

Alle parterne har ellers været ude og benægte Marcas påstande, hvorefter avisen har svaret igen ved at offentliggøre sms-korrespondancer mellem anonyme Real Madrid-spillere, der diskuterer førnævnte møde.

– Lige nu er der en splittelse i omklædningsrummet, og vi bliver nødt til at vente og se indtil slutningen af sæsonen, om Mourinho ender med at gå, for han har mange fjender her i Real Madrid, uddyber Carbonero.

Jose Mourinho har, tro mod sine tidligere jobs, været en yderst kontroversiel figur på Real Madrids trænerbænk siden sin ansættelse. Han har dog været mere eller mindre fredet, da hans mandskab til tider har kunne spille lige op med et frygtindgydende Barcelona-hold. Nu halter kongeklubben dog gevaldigt i ligaen, og derfor er trænersædet under portugiseren brandvarmt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu