Casillas rygtes til Arsenal

8. april 2013 11:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Casillas rygtes til Arsenal
Billede mangler

Ved sæsonens indledning var der nok ikke mange, der troede på, at Casillas i foråret ville være frosset ud i Real Madrid og tilmed på vej mod Arsenal. Den spanske målmands glorværdige karriere har, ud over talrige triumfer med landsholdet, udelukkende udspillet sig i hovedstadsklubben. Arsenal er langt fra fordums styrke og ville umiddelbart aldrig kunne lokke den dedikerede klubmand til England.

 

Real-målmand Casillas har efter sigende et anstrengt forhold til sin træner, Jose Mourinho. Så en håndskade gav sidstnævnte muligheden for at sætte Casillas af og hente sin i januar indkøbte målmand ind som erstatning. Og Diego Lopez har gjort det så fornuftigt i Madrids mål, at Casillas utroligt nok kan være på vej væk fra den klub, som alle havde udset ham til at afslutte sin karriere i.

Godt 1200 kilometer nord for Madrid er man i London-klubben Arsenal præsenteret for en anden problemstilling. Arsène Wenger har søgt med lys og lygte efter en værdig arvtager, siden Jens Lehmann lagde handskerne på hylden. Man var ellers begyndt at nære store forhåbninger til den unge polak Wojciech Szcz¿sny. Han har dog været svagt præsterende i denne sæson, og den noget usikre landsmand ¿ukasz Fabia¿ski har måtte vikariere mellem stængerne.

Ifølge Daily Star gnider Wenger sig allerede i hænderne ved tanken om, at det måske kan blive muligt at fravriste kongeklubben deres målmand, kåret som verdens bedste de sidste fem år i træk, noget man mener vil kunne lade sig gøre for et beløb svarende til 150 mio. kr.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu