ANNONCE

Casper Christensen i centrum i ”Her er dit liv”

19. december 2011 17:33 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Casper Christensen i centrum i ”Her er dit liv”
Billede mangler

Når DR1 fredag den 30. december blænder op for endnu et afsnit af udsendelserne ”Her er dit liv”, bliver det med komikeren Casper Christensen som midtpunkt.
 
Traditionen tro blev hovedpersonen kidnappet forud for optagelserne. Og det var en helt uvidende Casper Christensen, der blev ”fanget” midt under et møde på sit eget kontor.
Det var panfløjtespillere – Casper Christensens hademusikanter – der afbrød mødet hvorefter programmets vært, puk Elgård, dukkede op.
 
Med til at sætte ord på begivenhederne i Casper Christensens liv er en række gæster, der bl.a. omfatter forældrene, Lars og Ulla Christensen, stand-up-venner som Frank Hvam, Jan Gintberg, Lasse Rimmer og Mads Vangsø.  Desuden er der er stor overraskelse i programmet, da ’Her er dit liv’ har fløjet en gammel ven fra USA over, Scott, som Casper tilbragte meget tid sammen med, da han boede i Las Vegas hos en ‘ noget usædvanlig familie’, i et års tid i midten af 80’erne.
 
Og så kommer det også frem at Casper Christensen efter en bølge af succes i Danmark nu arbejder på at flytte til USA.
 
Om ’Her er dit liv’
’Her er dit liv’ er blevet sendt af flere omgange. Senest for 12 år siden med Camilla Miehe-Renard som vært og før det styrede Gregers Dirckinck-Holmfeld slagets gang. Blandt hovedpersonerne i ”Her er dit liv” har blandt andre været Otto Brandenburg, Svend Auken, Diana Benneweis og Buster Larsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu