ANNONCE

Casper Christensen sælger ud til Se og Hør

25. januar 2012 12:30 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Casper Christensen sælger ud til Se og Hør
Billede mangler

I flere år førte Casper Christensen indædt krig mod Se og Hør. Nu skal han arbejde for dem.
Sladderbladet har åbenbart givet komikeren et tilbud, han ikke kunne afslå. I hvert fald har han sluttet fred med dem og skal fremover samarbejde med den tidligere ærkefjende. Sammen skal de drille andre kendte danskere.
Se og Hør skriver i en pressemeddelelse, at Casper Christensen får en fast ugentlig plads i bladet, hvor han og hans team af komikere fra FunnyHaha skal riste de kendte. Det bliver en del af Se og Hørs nye koncept, hvor de ifølge bladet selv vil gå endnu tættere på de kendte.
“Vi vil fortsat stå for en fair linje og behandle de kendte seriøst. Vi vil blive ved med at dække kendissernes succeser, men også bruge endnu flere kræfter på at finde og skrive de historier, der gemmer sig bag pressemeddelelserne og de brede smil,” skriver chefredaktør Kim Henningsen i en pressemeddelelse.
Det var netop bladets trang til dynekiggeri, der i sin tid startede hadet mellem dem og Casper Christensen. Det skete, da bladet for år tilbage afslørede komikeren i at snige sig ud af Langt Fra Las Vegas-kollegaen Iben Hjejles lejlighed, mens han stadig var gift med Anette Toftgaard. Det fik den populære komiker til at kalde Se og Hørs daværende chefredaktør for en skiderik.
Men man har et standpunkt, til man tager et nyt, og nu er de tidligere ærkefjender samarbejdspartnere.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu