Celtic: Juventus viste deres høje klasse

6. marts 2013 23:26 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Celtic: Juventus viste deres høje klasse
Billede mangler

Celtics manager, Neil Lennon, var stolt at sine spillere oven på returkampen mod Juventus. Han var godt tilfreds med, at Celtic endnu engang spillede flot og skabte chancer, men han måtte også erkende, at Juventus var de rette vindere.

 

– Det er kvaliteten, der tæller i sidste ende. Vores opspil fungerede godt, men vores afslutninger var skuffende. Hvem ved, hvad der kunne være sket, hvis det var blevet 1-1. Var det et fair resultat i aften? Klassen viser det i sidste ende, sagde han efter kampen  følge BBC.

Samme erkendelse kom fra anføreren Giorgos Samaras.

– Vi mødte et fantastisk hold i 1/8-finalen, hvilket er stort for os. Vi forsøgte at spille angrebsfodbold og at presse dem højt på banen. Vi fik et par chancer, så jeg ser ikke meget negativt ved vores præstation i kampen, sagde han, inden han kiggede tilbage mod en flot Champions League-sæson for skotterne.

Især sejren over FC Barcelona står som et højdepunkt. 

– Vi har arbejdet hårdt for at blive et succesfuldt hold, og højdepunktet ved denne rejse var de to kampe mod Barcelona. den vilje vi viste var fantastisk, og spillerne og tilhængerne vil huske de to kampe i mange år, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu