Celtic-træner advarer Juventus før CL-brag

12. februar 2013 10:37 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Celtic-træner advarer Juventus før CL-brag
Billede mangler

Celtic slog sensationelt Barcelona i Champions Leagues gruppespil, og der er mere, hvor det kommer fra, siger Celtic-træner Neil Lennon.

 

Skotterne møder i aften Juventus i første runde af Champions Leagues 1/8-finaler. Det foregår hjemme på Celtic Park i hovedstaden Glasgow.

– Det vil være farligt at undervurdere Celtic. Vi har allerede bevist i denne sæson, at vi kan matche alle hold, siger Lennon ifølge Sky Sports på pressemødet forud for tirsdagens kamp.

Han anerkender dog italienernes styrke. Juventus, der er forsvarende mestre i Serie A, er på kurs mod endnu et mesterskab til Den Gamle Dame, hvor træner Antonio Conte er kommet tilbage i varmen efter en karantæne på fire måneder som følge af den store matchfixing-skandale.

– Jeg synes, vi er blevet undervurderet gennem hele Champions League-sæsonen, og vi går ind til denne kamp som store underdogs ifølge medierne, siger Lennon.

– Men sådan ser jeg det ikke helt, og der er stor tro på, at alt kan ske over to kampe. Vi går rigtigt nok ind til kampene som underdogs, men intet bliver afgjort over 90 minutter. Det er over to kampe, og vi er forberedt på at spille hård fodbold over 180 minutter, siger Neil Lennon.

Han fremhæver truslen fra Juventus’ kvartet af stjerneangribere, Mirko Vucinic, Fabio Quagliarella, Sebastian Giovinco og Nicolas Anelka, men det er nu offensivspilleren Alessandro Matri, som Celtic-træneren som den største trussel.

Juventus’ sportsdirektør Pavel Nedved er dog helt klar over, at Torino-klubben træder ind i en heksekeddel i aften.

– Det bliver en hård kamp i Glasgow. Det er en af de mest berømte og intense fodboldbyer i verden. Det bliver som at træde ind i løvens hule, og jeg tror ikke, spillerne har brug for mere tænding. Vi må være hårde og klare det, siger Nedved ifølge BBC.

Det er i aften klokken 20.45, at det går løs i Glasgow.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu