ANNONCE

Cem Aydin havde bande-medlemmer i sin omgangskreds

26. januar 2012 20:58 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Cem Aydin havde bande-medlemmer i sin omgangskreds
Billede mangler

Cem Aydin, der den 19. januar blev overfaldet og tæsket så voldsomt foran sit hjem på Kon Georgs Vej på Frederiksberg, at han senere døde som følge af sine kvæstelser, havde venner i bande-miljøet. Det bekræfter Hans Erik Raben, politikommissær ved drabssektionen, Københavns Politi, over for avisen BT.
 
”Når vi kratter i lakken, så er vi ude i de kriminelle kredse. Han havde en stor bekendtskabskreds, og vi er ude i hele bandemiljøet”, siger Hans Erik Raben til avisen.
 
Cem Aydin blev overfaldet af en større gruppe personer, som politiet endnu ikke har et afgørende spor til at indkredse.
 
Inden familien dagen efter overfaldet slukkede for den respirator, der på Rigshospitalet holdt liv i Cem Aydin, fik han besøg af folk fra Blågårds Plads. Og netop dette interesserer efterforskerne fra drabssektionen:
 
”Han havde nogle familierelationer til pladsen. Der er nogen, der bor derinde. Derfor kender man dem, og de kom derind. Ikke dermed sagt, at han er banderelateret, men de er i omgangskredsen. Og når der er bandefolk i bekendtskabskredsen, så er det selvfølgelig noget, vi interesserer os for”, siger Hans Erik Raben.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu