ANNONCE

Cem Aydin sagen: Politiet har nye spor i drabssagen fra Frederiksberg

15. februar 2012 06:15 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Cem Aydin sagen: Politiet har nye spor i drabssagen fra Frederiksberg
Billede mangler

Knap en måned efter det brutale overfald på Frederiksberg, der førte til 21-årige Cem Aydins død, har politiet endnu ikke foretaget anholdelser af drabsmændene.
 
Men nu har politiets efterforskningsenhed fået et nyt spor. Ifølge dr.dk leder man nu efter en helt ny bil, der ikke tidligere har været nævnt i offentligheden.
 
”Vi har tidligere efterlyst en sølvfarvet BMW og en lys eller hvis Ford Mondeo, men vidner siger nu, at en af bilerne muligvis er en mørk Toyota Carina”, siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen til DR Nyheder.
 
Det nye spor er dog ikke et afgørende gennembrud og politiet beder derfor stadig om hjælp fra offentligheden til at fange den gruppe af unge mænd, der i bogstaveligste forstand tævede Cem Aydin ihjel natten mellem den 19. og 20. januar i år.
 
”Vi mangler stadig den eller de henvendelser fra nogen, som kender en af overfaldsmændene. Og jeg er sikker på, at der sidder nogen derude, som kender en af de personer, der har begået det her meget voldelige overfald”, siger Jens Møller Jensen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu