Chelsea-fans sviner Benitez – United viste mesterklasse

2. marts 2013 17:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Chelsea-fans sviner Benitez - United viste mesterklasse
Billede mangler

En gruppe Chelsea-fans svarede hånligt igen på Rafael Benitez’ udfald mod Stamford Bridge-supporterne tidligere på ugen.

“The Interim One” – Den Midlertidige, stod der skrevet på et stort banner ved siden af et billede af Benitez. Et syrligt svar på Benitez’ kritik af nogle fan-grupperinger, der har gjort livet surt for spanieren siden ankomsten til Stamford Bridge i november sidste år. Og en tydelig henvisning til José Mourinho, der kaldte sig selv “The Special One”.

Størstedelen af Chelsea-fansene lod Benitez være, men flere fulgte igennem kampen op med smædesange.

På banen kørte Chelsea en 1-0 sejr hjem over West Bromwich Albion i en dominerende forestilling.

Netop WBA har ellers været ond ved Chelsea-trænerne i det seneste år. Både André Villas-Boas og Roberto Di Matteo fik fyresedler efter nederlag til WBA, men Benitez ser ud til at klare skærene.

Juan Mata var sublim for Chelsea, men det var en trio bestående af Oscar, David Luiz og Demba Ba, der sendte Chelsea i spidsen efter 28 minutter, da en fiks hjørnesparksmanøvre og efterfølgende indlæg af Oscar blev pandet tilbage i feltet af David Luiz ved bageste stolpe.

Her stod Demba Ba klar til at eksekvere og sparkede vestlondonerne på sejrskurs. Det kunne være blevet værre for West Bromwich, men keeper Ben Foster havde flere gode redninger på bl.a. Oscars gode forsøg i anden halvleg.

Med sejren sniger Chelsea sig tilbage på tredjepladsen, nu et enkelt point foran Tottenham. Spurs kan generobre den Champions League-givende tredjeplads med sejr over Arsenal søndag eftermiddag.I Manchester sikrede United sig et endnu større forspring til Manchester City på Premier Leagues førsteplads.Manchester United i storform inden skæbnekamp

Japanske Shinji Kagawa leverede et regulært show, da han med det ene flotte mål efter den anden begravede Norwich med et vaskeægte hattrick i 4-0 sejren hjemme over Norwich.

Kagawa startede sin opvisning ét minut før pausefløjt. Et hårdt indlæg fra Antonio Valencia blev halvvejs taget ned af Robin van Persie, og bolden endte hos Kagawa, der flugtede bolden ind bag Mark Bunn i Norwich-målet.

Norwich havde en kæmpemulighed, da Grant Holt med et flot hovedstød sendte bolden ind foran mål. Her brændte Russell Martin på det skammeligste, inden Shinji Kagawa afsluttede Wayne Rooneys kontraangreb og øgede til 2-0.

Rooney stod også for et flot oplæg til 3-0, som Shinji Kagawa eksekverede. I slutminutterne scorede Wayne Rooney til 4-0.Manchester United viser dermed mesterlig klasse forud for tirsdagens returkamp i Champions League mod Real Madrid.

Den spanske kongeklub kommer på besøg efter at have slået Barcelona to gange på en uge, og der er lagt op til et voldsomt spændende opgør, der har et 1-1 resultat med fra første ottendedelsfinale på Santiago Bernabeu.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu