Chelsea satte trumf på til sidst

9. februar 2013 18:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Chelsea satte trumf på til sidst
Billede mangler

Hjemme på Stamford Bridge dominerede Chelsea opgøret, men det var først i de sidste minutter, at ‘The Blues’ definitivt afgjorde kampen. Først satte rutinerede Frank Lampard en scoring i nettet til 3-1, og herefter var det indskiftede Marin, som headede en returbold i nettet, lige efter han var kommet på banen i stedet for Hazard.

Chelsea kom planmæssigt foran 1-0 efter 23 minutter ved brasilianske Ramires. Midtbanespilleren afsluttede et godt angreb ved at lobbe bolden over Al-Habsi i Wigans mål. Edin Hazard gjorde det til 2-0 efter 56 minutters spil, og på dette tidspunkt virkede kampen afgjort.

Men blot to minutter senere reducerede Wigan til 1-2, da Maloney snød Chelseas offside-fælde og scorede, efter han havde afdriblet Petr Cech, som var kommet på skovtur. Men i kampens slutfase fik favoritterne altså sat trumf på og sikrede sig de tre point.

Med sejren tilbageerobrer Chelsea den tredjeplads, som Tottenham ellers havde overtaget, da de tidligere på dagen besejrede Newcastle med 2-1.

Arsenal holdt liv i drømmen om Champions League-pladser, da Arsène Wengers tropper på udebane mod Sunderland sneg en 1-0 sejr hjem. Cazorla blev dagens helt for London-klubben, da han scorede kampens enlige mål efter 35 minutter.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu