Chelsea skuffede fælt i Rumænien

7. marts 2013 21:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Chelsea skuffede fælt i Rumænien
Billede mangler

Chelsea har to titler tilbage at spille om i år, men med aftenens uinteresserede attitude er den ene mulighed for sølvtøj på vej til at slippe væk fra London-klubben.

Steaua Bukarest slog fortjent de forsvarende Champions League-mestre med 1-0 på eget græs. Og ja, 0-1 kan i princippet vendes i returkampen – men Steaua, der i forvejen har sendt FC København og Ajax ud af årets Europa League – så bare ud til at være langt mere sultne og have mere fart i benene.

Det er dårlige nyheder for Chelsea, der om blot tre dage kan miste håbet om sæsonens øvrige titelhåb, nemlig FA Cup’en, hvor de blå møder Manchester United på Old Trafford i sjette runde. London-klubben lider under historisk dårlig stemning, og træner Rafael Benitez er på kronisk kollisionskurs med Chelsea-fansene.

Målet blev sat ind i det 34. minut af Raul Andrei Rusescu på et straffespark begået af Ryan Bertrand.

Chelsea havde en god mulighed ved Fernando Torres inden pausefløjt, ligesom Eden Hazard fik en udmærket chance med et kvarter tilbage. Men Chelsea formåede ikke at score og står nu over for en svær opgave i returopgøret på Stamford Bridge om en uge.

William Kvist spillede lige under en time for Stuttgart, der tabte med 0-2 på hjemmebane til Lazio.

Tyskerne har dermed et svært højt bjerg at bestige inden deres returkamp i Rom. Ederson og Ogenyi Onazi blev matchvindere for Lazio.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu