Chelsea støtter Benitez trods kritik

28. februar 2013 14:20 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Chelsea støtter Benitez trods kritik
Billede mangler

Rafael Benitez forsætter som midlertidig manager frem til sommer og vil ikke blive fyret før tid. Det var meldingen fra Chelsea, selvom den spanske manager onsdag aften sendte en længere smøre af sted mod klubbens fans og ledelse på et pressemøde.

 

Torsdag formiddag var Benitez indkaldt til møde med klubbens ledelse og mange medier spekulerede i, om hans kritik ville få Chelseas ejer Roman Abramovich til at smide spanieren på porten før tid.

På pressemødet kritiserede Benitez både holdets tilhængere og sagde, at klubbens bestyrelse kunne fyre ham før tid. Han er især utilfreds over, at der blev skrevet midlertidig manager i hans kontrakt. 

– De skrev “midlertidig” manager som min titel. Det var en kæmpefejl. En kæmpe, kæmpe fejl. Hvorfor skulle de gøre det? Måske tænkte de (bestyrelsen, red.), at ‘han engang var i Liverpool, så nu skriver vi midlertidig. Var den titel en fejl fra starten. Ja, 100 procent, sagde han.

Det får altså ikke konsekvenser, udtaler Chelsea nu ifølge den engelske avis The Guardian, der skriver at Chelsea insisterer på, at det er ‘Business as usual’ i klubben.

Klubben meddeler, at selvom man var overrasket over hans udbrud om især den midlertidige titel, da han selv var indforstået med hans rolle, da kontrakten blev underskrevet, så forstår man hans frustration.

Benitez har været forfulgt af en gruppe af holdets fans fra starten af hans ophold og bestyrelsen mener, at hans udfald mere var rettet mod den gruppe fans frem for mod Roman Abramovich.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu