Chelsea vinder CL-finale over Bayern München

19. maj 2012 23:37 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Chelsea vinder CL-finale over Bayern München
Billede mangler

Med Drogba som først helt, så skurk og så helt igen vandt Chelsea sent lørdag aften Champions League-finalen over tyske Bayern München.
 
Champion League-finalen skulle afgøres på straffespark. Efter de ordinære 90 minutter stod der 1-1 og da den forlængede spilletid ikke gav ekstra mål, måtte kampen ud i de afgørende fem straffespark til hvert hold.
 
Bayern München havde faktisk mulighed for at afgøre kampen til deres fordel idet Chelsea brændte det første straffespark. Men da Bayern sidenhen brændte straffespark nummer fire og fem var det til sidst op til Chelseas Drogba, at afgøre finalen. Og Drogba leverede varen, scorede sikkert og blev dermed den store helt.
 
Netop Drogba var tidligere i kampen allerede blevet gjort til helt én gang, da han id et 85. minut udlignede til 1-1. I den forlængede spilletid indtog Drogba også en hovedrolle, idet han lavede et straffespark som Bayern München dog brændte.
 
Trods Chelseas triumf var det Bayern, der sad på det emste af kampen med størst boldbesiddelse samt en hel del flere afslutninger og hjørnespark i forhold til Chelsea. Men det var alligevel englænderne, der i sidste ende slap jublen løs mens Bayern München-spilelrne tydeligt var frustrerede og skuffede.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu