Chok-nederlag til topholdet Frederikshavn

19. februar 2013 22:38 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Chok-nederlag til topholdet Frederikshavn
Billede mangler

Havde man holdt 2-1-føringen hjem i aftes mod Sønderjyske og vundet den sidste grundseriekamp på fredag over bundholdet Copenhagen Hockey, var Frederikshavn blevet nr. 1 med alle de fordele, det giver i playoff. Men alt, hvad der kunne gå galt, gik galt i den dramatiske afslutning.

 

Nu er vendelboerne i dén situation, at de risikerer kun at blive nr. 3 i grundserien. Men går det helt galt for Herning Blue Fox og Aalborg Pirates i de sidste to kampe, kan White Hawks stadig slutte i toppen.

– Det er det fantastiske og fascinerende ved sport. Alt kan ske. Du kan ikke være sikker på noget. Men selvfølgelig har vi ikke selv afgørelsen i hænderne. Det er en ny situation, erkender White Hawks’ assistant coach, Mike Grey.

Nikolaj Rosenthal kvitterede for Sønderjyske, og med blot fem sekunder tilbage scorede Jordan Owens til 3-2. Efter en faceoff havnede pucken hos den canadiske forward, som med et velplaceret håndledsskud satte den op under overliggeren.

Var luften tyk af skuffelse hos hjemmeholdet og små 2.000 tilskuere, kunne sønderjyderne igen juble over en sejr over vendelboerne. Først på måneden slog de White Hawks i pokalfinalen.

– Det har ikke været dén grundserie, vi havde håbet på, men en sejr på udebane over topholdet giver en god psykologisk ballast inden playoff, siger Sønderjyskes sportschef, Søren Stockfisch.

– Uden fire stamspillere spillede vi meget disciplineret og med stor viljestyrke.

Herning Blue Fox vandt den 11. sejr i træk, da Herlev Eagles blev slået 6-1, og Aalborg Pirates udklassede Rødovre Mighty Bulls 10-1. Ren massakre i Gigantium. EfB Ishockey fortsatte i stilen og slog Odense Bulldogs 3-2.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu