Chok på Södermalm: Blodspor og mennesker i kælder

18. februar 2020 12:42 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Uhyggelige fund i en svensk kælder.

En person er blevet anholdt af politiet i Stockholm efter et mystisk fund af blod og to personer, der efter sigende var gemt bag en tung dør i et kælderrum, skriver svenske Aftonbladet.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Situationen blev tilspidset, da en ophidset mand kastede om sig med ting og sager, og det vakte naboernes opmærksomhed. Der var en farlig masse larm, siger en til avisen.

Da ordensmagten ved halvettiden natten til tirsdag dukkede op ved adressen på øen Södermalm i den svenske storby opdagede betjentene en mand, der blødte kraftigt fra hovedet. Han stod uden for et kælderrum sammen med sin kæreste.

I kælderen blev sagen dog straks yderligere mystisk. I et skjult rum bag en tung jerndør opdagede politiet pludselig, at to personer skjulte sig. De nægtede at komme ud, så politiet måtte tvinge sig adgang. Siden blev de anholdt.

Samtidig er manden med hovedsåret og hans kæreste bliver afhørt, og det er politiets overbevisning, at parret har været holdt fanget mod deres vilje i det trange kælderrum. I hvert fald er en af de to mænd i rummet mistænkt for menneskehandel.

– Det har vist sig, at de ikke har fået lov til at forlade rummet, og at de er blevet udsat for trusler og vold, siger kammeradvokat Frida Rylander til Aftonbladet.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu