Chokerede badegæster finder bevidstløs teenager i svømmehal

14. marts 2018 11:01 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Dykkede for længe.

Chokerede badegæster finder bevidstløs teenager i svømmehal
En 18-årig mand blev reddet af chokerede badegæster. Arkivfoto

Et scenarie med særlig stor dramatik udspillede sig klokken knap halv seks tirsdag aften, da Midt- og Vestsjællands Politi og det lokale beredskab blev tilkaldt til svømmehallen i Kalundborg. Den ligger på J Hagemann-Petersens Alle.

Her lød meldingen på, at en 18-årig ung mand fra byen var blevet reddet op af svømmebassinet i såkaldt bevidstløs tilstand. Heldigvis var andre tilstedeværende hurtige til at yde førstehjælp.

Martin Bjerregaard, politiet kommunikationsmedarbejder, siger til Newsbreak.dk, at den primære redningsindsats blev foretaget af personale og andre badegæster.

I sin døgnrapport skriver politiet, at det bevirkede, at manden ganske hurtigt kom til sig selv igen. Han blev dog alligevel kørt til undersøgelse på et nærliggende sygehus.

Ud fra politiets oplysninger, så har han det godt“, skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Som forklaring på, hvad der gik galt for den unge mand, er politiet kommet frem til den umiddelbare konklusion, at den 18-årige tilsyneladende havde dykket for længe i det 1,2 til 1,8 meter dybe svømmebassin fra 1978.

Politiet udtrykker stor ros til de øvrige tilstedeværende, der ydede en flot indsats i forbindelse med redningsarbejdet.

– Vi tog en snak med de chokerede badegæster og fastslog over for dem, at det er vigtigt, de søger hjælp hos egen læge, hvis de føler ubehag, siger Bjerregaard.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu