ANNONCE

Chokudmelding til Diana før bryllup afsløret

10. november 2020 22:18 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

I en ny dokumentar afsløres de chokerende ord prins Charles ytrede til prinsesse Diana dagen før deres bryllup.

Der er ingen tvivl om, at en af de mest omtalte royale skandaler i verden var, da prins Charles og prinsesse Diana skulle skilles.

Meget materiale er siden udgivet om, hvad der egentlig foregik imellem dem. I år er det 25 år siden, at prinsesse Diana medvirkede i et tv-interview, hvor hun ærligt delte ud om, hvordan hun oplevede deres ægteskab.

I forbindelse med jubilæet udkommer endnu en dokumentar, der går bagom netop det tv-interview. Her kan en veninde af prinsessen afsløre, hvilke chokerende ting prins Charles sagde til Diana dagen før brylluppet.

Det skriver Daily Mail.

Chokerende udsagn

Tirsdag aften fik dokumentaren, der går bagom det markante tv-interview, som prinsesse Diana i 1995 deltog i sammen med journalisten Martin Bashir, premiere.

Dokumentaren har allerede trukket en række overskrifter, da personer tæt på prinsesse Diana udtaler sig i den heriblandt astrologen Penny Thornton, der siden 1986 var rådgiver for prinsesse Diana.

Hun videregiver i dokumentaren, at prins Charles udsatte prinsesse Diana for noget, der knuste hende dagen før det store bryllup.

– En af de mest chokerende ting, som Diana fortalte mig var, at aftenen før brylluppet, sagde Charles, at han ikke elskede hende. Jeg tror, at Charles ikke ønskede at indgå i ægteskabet på falske forhåbninger. Han ville udpensle det, og det var ødelæggende for hende, siger Penny Thornton i programmet.

– Hun ville ikke gennemføre brylluppet på det tidspunkt. Hun overvejede at blive væk fra brylluppet, tilføjer astrologen.

Vild anklage

Programmet der blev sendt i 1995 i formatet Panorama har den seneste tid været meget omtalt, selv om det efterhånden er 25 år siden, at programmet så offentlighedens lys for første gang.

Det er ikke kun dokumentaren, der går bagom programmet, der gør, at programmet er kommet på alles læber. Det er ikke lang tid siden, at prinsesse Dianas bror jarl Charles Spencer anklagede BBC, der stod bag programmet, for svindel.

Charles Spencer har nemlig udtalt, at han og prinsesse Diana blev presset til at medvirke i programmet på baggrund af nogle kontoudtog, som jarlen nu mener er falske. En anklage der også har ramt Martin Bashir, der interviewede prinsessen. Han har ikke haft mulighed for at kommentere på anklagen, da han er alvorligt syg med Covid-19.

Men BBC har reageret på anklagen.

– BBC tager det meget alvorligt, og vi vil komme frem til sandheden. Vi er i gang med robust driftsproces og en selvstændig undersøgelse af sagen, lød det fra Tim Davie, der Generaldirektør for BBC.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu