Chris Anker Sørensen skriver under på tre-årig Saxo Bank-kontrakt

23. juli 2012 05:17 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Chris Anker Sørensen skriver under på tre-årig Saxo Bank-kontrakt
Billede mangler

Chris Anker Sørensen underskriver tre-årig kontrakt med Team Saxo Bank–Tinkoff Bank – holdejer Bjarne Riis er meget tilfreds.
 
Umiddelbart efter Chris Anker Sørensen søndag blev kåret som den mest angrebsivrige rytter i Tour de France 2012, underskrev ”Oksen fra Hammel” en ny tre-årig kontrakt med Team Saxo Bank Tinkoff Bank. Holdejer Bjarne Riis udtrykte efterfølgende stor tilfredshed med fortsat at kunne råde over den danske bjergged, der i årets Tour de France har taget et stort ansvar i fraværet af en egentlig holdkaptajn til klassementet.
 
– Han har fået en lønforhøjelse, og vi har lavet en treårig aftale med ham. Alle parter er tilfredse, siger Bjarne Riis til DR Sportens hjemmeside.
 
Den 27-årige Chris Anker Sørensen havde flere tilbud på hånden. Men han valgte alligevel at fortsætte på det danske hold, der til næste års Tour de France igen råder over holdets ubestridte stjerne, Alberto Contador.
 
– Touren har egentlig ikke ændret noget, for vi var faktisk allerede enige før Touren. Der er ikke noget nyt for mig i det her. Vi har aldrig rigtig tvivlet på, at det ville blive til en forlængelse, for vi har været enige hele vejen, siger Riis.
 
Og Chris Anker Sørensen selv er også godt tilfreds:
– Jeg fik lidt forskellige tilbud, og så vurderede jeg, hvad der var det bedste for mig. I sidste ende var det bedste tilbud at blive, så det var ikke så svært at vælge.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu