Christian Kjærs dyre bil totalskadet i uheld

20. juni 2019 20:39 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Christian Kjær har ikke noget kørekort længere. Godt det samme, for hans Tesla er blevet ødelagt.

Den tidligere kammerherre og hofjægermester Christian Kjær og konen Susan Astani ankom torsdag til havefest hos den amerikanske ambassadør Carla Sands noget mindre prægtigt, end de er vant til.

For de var kørende i noget så almindeligt som en Ford Fiesta. For Susan Astani havde tidligere på dagen været involveret i et grimt trafikuheld, hvor parrets Tesla blev totalskadet.

Det fortæller Susan Astani til Ekstra Bladet:

– Vi har haft en lidt kritisk dag, for jeg er næsten lige landet fra Schweiz, og på vej hjem blev jeg påkørt bagfra, så vores Tesla er totalt smadret, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Ifølge Astani nåede den bagfremkommende bil ikke at bremse op.

Christian Kjær uden kørekort

Som bekendt mistede Christian Kjær tidligere på året sit kørekort og fik en betinget dom på 30 dages fængsel for at have kørt en official ned ved et cykelløb i Lyngby.

Efter dommen fik han samtidig frataget alle sine fine royale titler.

Ifølge Ritzau er sanktionen en konsekvens af mangemillionærens møde med en trafikofficial ved et cykelløb i Nordsjælland den 18. august sidste år.

Den pågældende morgen havde Kjær været et smut til bageren, men på vejen tilbage blev han bedt om at køre en anden vej.

Den instruks havde erhvervsmanden dog tilsyneladende ikke tænkt sig at følge. Og da den frivillige official fra cykelløbet stillede sig op foran Kjærs blå Tesla, trykkede han forsigtigt på speederen.

– Vi finder det bevist, at han (den frivillige, red.) er blevet ramt, og at tiltalte har tilsidesat færdselsloven på særlig hensynsløs måde, sagde retsformanden i forbindelse med domsafsigelsen.

Påkørslen skete dog med så lav fart, at den ifølge retten kan sidestilles med et “skub”. Offeret fik alene et blåt mærke.

Nægtede sig skyldig

Christian Kjær har nægtet sig skyldig og hævdet, at det omvendt var den frivillige trafikofficial, der angreb ham med en stav. Men den forklaring forkastede retten.

Ikke desto mindre tog Kjær dommen med ro.

– Der er ingen beviser, så jeg har det egentlig godt med en betinget dom. Det bliver aldrig til mere, sagde han i sekunderne efter dommen.

Christian Kjær blev født ind i cementvirksomheden FLSmidth og har besiddet en række bestyrelsesposter.

Det er dog især venskabet med nu afdøde prins Henrik og ikke mindst ægteskabet med Spies-arvingen Janni Spies, der har sendt ham på forsiden af aviser og ugeblade.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu