Per Christiansen bliver ny vejrvært på TV 2

3. januar 2013 09:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Per Christiansen bliver ny vejrvært på TV 2
Billede mangler

TV 2 Vejret flytter til Odense i løbet af foråret, og nyhedsværten Per Christiansen bliver en af de værter, som skal formidle vejrnyheder til danskerne.

TV 2s mangeårige nyhedsvært Per Christiansen vender tilbage som vært på TV 2 Vejret, når TV 2s vejrprogrammer i løbet af foråret 2013 flytter til Odense og skal udsendes fra et helt nyt HD-vejrstudie på Kvægtorvet.

Per Christiansen begyndte i sin tid på TV 2 som redaktionschef på netop TV 2 Vejret, der blev sendt fra Sprogø, og han var en væsentlig årsag til TV 2 Vejrets store, folkelige succes.

Siden kom den journalist-uddannede Per Christiansen til TV 2 Nyhederne, hvor han i de seneste 17 år har været nyhedsvært og redaktør.

– Per Christiansen er en af landets mest troværdige og mest populære værter. Den styrke skal han tage med over til vejrudsigterne. Per Christiansen har også en stor og stærk fortællekraft, som seerne vil få enorm gavn af på TV 2s nye vejrhold, siger TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, der ser frem til at TV 2 Vejret bliver en del af TV 2 Nyhederne.

– Jeg glæder mig til at komme i gang med at fortælle om vejr igen. Jeg er meget fascineret af vejret, og ind imellem er jeg nok lidt af en plage for mine omgivelser, for jeg vil helst ikke have, at noget kommer bag på mig, når det gælder vejret. Når jeg skal til et nyt feriemål, tjekker jeg vejret det pågældende sted gennem de seneste mange år for at være godt forberedt, siger Per Christiansen, der ikke lægger skjul på, at høj solskin er hans foretrukne vejrmelding.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu