City-manager: Har aldrig set noget lignende

9. februar 2013 22:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
City-manager: Har aldrig set noget lignende
Billede mangler

Manchester City tabte 1-3 ude mod Southamton i lørdagens sene Premier League-kamp, og dermed tabte mestrene altså til oprykkerne.

 

Men dét, som kampen især vil blive husket for, var, hvordan Manchester Citys Gareth Barry scorede målet til slutresultatet i eget net.

I en temmelig upresset situation satte han højrefoden til et Southampton-indlæg og sendte bolden forbi sin egen målmand, Joe Hart. Faktisk spillede midtbanespilleren i den situation, som om han havde en rød trøje på og ikke en af Manchester Citys lyseblå.

– Vi indkasserede et mål, som jeg aldrig nogensinde har set mage til i hele mit liv, sagde manager Roberto Mancini efter kampen ifølge det britiske nyhedsbureau Reuters.

– Jeg var virkelig skuffet over spillerne i dag. Når vi spiller sådan dér, bliver jeg vred. Det var den dårligste kamp i to-tre år.  En del af spillerne var væk til landskampe i midtugen, og nogle af dem kom først hjem fredag, og så spiller vi i dag. Det er ikke en undskyldning, men det er en forklaring, sagde italieneren ifølge BBC. 

Nederlaget betyder samtidig, at det ikke lykkedes for de regerende engelske mestre at hale ind på Manchester Uniteds forspring på ni point.

Tværtimod kan bysbørnene gøre hullet endnu større, hvis det lykkes for “De Røde Djælve” at få point i søndagens hjemmekamp mod Everton.

– Det bliver svært nu. Jeg har tidligere været optimist og vil gerne fortsætte med at være det, men det bliver vanskeligt nu, sagde Roberto Mancini.

– Vores chance for at vinde mesterskabet er nu måske ti procent. Jeg tror ikke, at {Manchester} United tror, at vi kan indhente 12 point, tilføjede han med henvisning til, at forspringet vil være 12 point, hvis Manchester United slår Everton. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu