Tevez smadrede stakkels Barnsley

9. marts 2013 21:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tevez smadrede stakkels Barnsley
Billede mangler

Der var som forventet klasseforskel, da Barnsley fra bunden af den næstbedste engelske række i dag var på besøg hos mægtige Manchester City.Hjemmeholdet og i særdeleshed skarpretteren Carlos Tevez var i overdådigt spillehumør, hvilket resulterede i en stensikker 5-0-sejr. Tre af målene blev sat ind af den argentinske stjerne, som tidligere på ugen blev stoppet af politiet, da han angiveligt kørte bil med et suspenderet kørekort.

 

Derfor er lørdagens hattrick uden tvivl en kærkommen optur for den lille angrebsstjerne, der indledte scoringen efter bare 11 minutter. Aleksander Kolarov udbyggede føringen ved den halve time, inden Tevez igen stjal fokus med de to efterfølgende scoringer. Spanske David Silva lukkede scoringsfesten.

I lørdagens anden kvartfinale vandt Wigan overraskende på udebane over Everton. Søndag spilles de to sidste kvartfinaler, når Millwall tager imod Blackburn, mens Manchester United vil gå efter at revanchere tirsdagens Champions League-skuffelse. Det sker, når Chelsea kommer på besøg.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu