ANNONCE

Civile syrere: I aften bliver vi slået ihjel

12. december 2011 11:49 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Civile syrere: I aften bliver vi slået ihjel
Billede mangler

Indbyggerne i den syriske by Homs risikerer at blive udsat for en massakre.
Sådan lyder truslen fra det syriske militær, der har lagt sig i en jernring om den 1.270.000 mennesker store by, skriver adskillige internationale medier.
Militæret gav fredag aften byens indbyggere 72 timer til at stoppe alle protester mod regeringen, aflevere alle våben og overgive dessertører fra militæret, ellers angriber militæret byen.
Det ultimatum udløber mandag aften.
De syriske myndigheder har ikke kommenteret på historien, som kommer fra Det syriske Nationalråd, som leder landets modstandbevægelse. Ifølge Det syriske Nationalråd siger aktivister, som er til stede i Homs, at “regimet forbereder sig på at begå en massakre for at udryde revolutionen i Homs og for at sætte et eksempel over for andre syriske byer, som har deltager i revolutionen,” skriver CNN.
En dansk kilde har udtalt til Politiken, at militæret har lagt en ring om byen, og at ingen kan komme hverken ud eller ind.
Internationale ledere fordømmer Syrien og opfordrer præsident Bashar al-Assad til at træde tilbage. Den Arabiske Liga har meddelt, at man vil holde et krisemøde i løbet af ugen for at diskutere situationen i Syrien, hvor 4.000 mennesker er blevet dræbt af militæret siden februar.
Kilde: CNN, Politiken

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu