Claus Bo: Havde ikke vist Nani ud

5. marts 2013 23:35 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Claus Bo: Havde ikke vist Nani ud
Billede mangler

Det helt store diskussionsemne oven på Real Madrids sejr over Manchester United er uden tvivl udvisningen til Uniteds midtbanespiller Nani i anden halvleg.

 

I en duel med Reals Alvaro Arbeloa stemplede Nani uforvarende sin modstander i maven, og den tyrkiske dommer Cüneyt Cakir tøvede ikke med at hive det røde kort op af lommen. Det fik Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, til til at overfalde fjerdedommeren på sidelinjen, mens Manchester United-spillerne protesterede vildt inde på banen.

Den danske dommer Claus Bo Larsen mener, det var meget hårdt dømt at taksere det til rødt. 

– Der er ikke rødt, som jeg ser det. Han går efter bolden og rammer ham, men det er meget hårdt dømt. Det kan kun være fordi, han vurderer, at han tilsidesætter hensynet til den anden spiller, men det er hårdt dømt, synes jeg, siger Claus Bo Larsen, der ikke selv havde givet rødt kort, hvis han havde været dommer.

– Jeg havde ikke givet rødt. Han jagter bolden, og Arbeloa kommer jo også springende ind i den med fuld kraft. Han kom ikke voldsomt til skade og kunne sagtens spille videre, så dommeren kunne sagtens have nøjes med et gult kort, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu