ANNONCE

Coca-Colas største fan: Sådan ser hans værelse ud

13. juli 2020 09:04 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Anders samler på Coca Cola. Alt hans tøj, og hele hans værelse, er svøbt ind i rødt og hvidt merchandise. Køleskab, badehåndklæde og tasken er fra Coca Cola.

Fortnite, Instagram og tøser. Det plejer at være emner som disse, 17-årige drenge har på hjernen. Men det gælder ikke Anders. Det skriver DBA Guide.

Hans hjerte banker for Coca-Cola. 17-årige Anders Nikolajsen fra Vinderup i Vestjylland er så glad for brandet, at hele hans værelse og tilværelse er fyldt med det røde og hvide logo. Når Anders skal sove, er det under et Coca-Cola betræk, og når han har været i bad om morgen, tørrer han sig i et håndklæde, som også er trykt med yndlingsmærket.

Er du også Coca-Cola fan? Længere nede i artiklen kan du se hvad ting fra Coca-Cola er værd. Nogle gange kan man få helt op til 1000 kroner for en enkelt Coca-Cola flaske!

Cola-museet

– Mine venner og min familie synes, det er sjovt, at jeg går så meget op i Coca-Cola. Når de er på besøg, vil de også gerne ind og se ’Cola-museet’, som de kalder mit værelse, siger Anders til DBA Guide.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Hans værelse er plastret til i Coca-Cola-merchandise, og selv når Anders forlader sit samler-emperium, er det ikke til at undgå at se, at Anders og Coca-Cola har en alliance: For Anders går nærmest også kun i tøj fra Coca-Cola:

– Jeg har næsten altid Cola-tøj på, så det er en stor del af mig. Der er også mange, der kalder mig for ’Cola-Anders’. Det er ret sjovt, siger han til DBA Guide.

Sådan begyndte Anders’ tørst efter Cola-objekter

Anders og Coca-Cola blev forelsket for 4 år siden. For det var dér, han fik et Coca-Cola-skilt i gave, og da hans værelse lidt efter skulle laves om, vandt det røde og hvide skilt ”tema-dysten”.

– Jeg synes, det kunne være ret fedt at have et lidt anderledes drengeværelse i stedet for at have et almindeligt værelse. Og så synes jeg, Coca-Colas logo er fedt, og de laver mange forskellige ting, så det er ret nemt at samle på, siger Anders til DBA Guide.

Anders juvel i samlingen

Anders er oppe på at have 150 Coca-Cola-ting foruden alt hans Coca-Cola-tøj, -tasker og -accessories, men hans juvel i samlingen er alligevel en af de mere klassiske Coca-Cola-ting: Nemlig en dåse.

En dåse, der kan bevæge sig og danse til musik. Faktisk har han to af dåserne, og han har købt dem brugt.

– Dem er jeg rigtig glade for. De er både seje, sjove og anderledes, lyder det fra Anders til DBA Guide.

En af Anders’ mere særlige ting er hans Coca-Cola-anlæg. Det er formet som en stor dåse, der kan åbnes, og så gemmer der sig et anlæg inden i. Anlægget har Anders købt af sin fars ven.

Denne ting fra Coca-Cola drømmer Anders om at eje

Selvom Anders har rigeligt med Coca-Cola-ting, er han stadig tørstig efter mere:

– Det kunne være vildt fedt, hvis jeg kunne stå på Coca-Cola-ski en dag. Så jeg håber, jeg finder nogle, lyder det fra Anders til DBA Guide.

Fakta

Disse Coca-Cola-ting er steget i værdi

– Disse flasker kan koste op til 1.000 kr.:

De helt gamle aluminiumsflasker, som muligvis stadig indeholder den ikoniske væske, er gode penge værd i dag. Du kan tage alt mellem 50-1.000 kr. for en enkelt flaske – jo ældre, jo mere sjælden er flasken, og jo mere kan du tage for den. Uåbnet flasker er mere værd end åbne.

– Hold øje med dette årstal:

Der er næsten ingen flasker tilbage fra 1980’erne. Rigtig mange flasker er derimod fra 1990’erne, så de er ikke i så høj en kurs i dag.

 – Dine Coca-Cola-skilte og -tøj er højest sandsynligt ikke penge værd:

For først og fremmest skal det være en original Coca-Cola-ting. Kina har produceret mange kopier af Coca-Cola-merchandise, og det gælder især indenfor skilte og tøj.

Kig efter dette:

Gå uden om ’Made in China’Coca-Cola-produkter. Er det en ægte Coca-Cola-ting, står der også som regel årstal inde i logoet. Der er også firmaer, som indgår aftale med Coca-Cola, og deres merchandise er ægte nok og i lige så høj/lav kurs som produkter produceret af Coca-Cola selv. I disse tilfælde vil der i mærket stå: ’The Coca-Cola Company, all rights reserved’.

Kilde: Anders til DBA Guide

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu