Colin Todd vil højere op i tabellen

28. februar 2013 19:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Colin Todd vil højere op i tabellen
Billede mangler

Kronjyllands fodboldstolthed, Randers FC, har siden oprykningen til landets fineste fodboldselskab i sommer klaret sig yderst fortrinligt. Således har Colin Todds mandskab kunnet nyde en placering som Superligaens nummer fem i knap og nap tre måneder, mens vinterhiet har stået på.

 

På søndag tager de hul på deres forårssæson, hvor man drager over storebælt og gæster Brøndby. Og selvom alt gik over forventning i efteråret, så håber Colin Todd på at tage yderligere et skridt eller to op i tabellen, inden sæsonen er ovre.

– I fodbold kan tingene ændre sig hurtigt, og jeg håber bare på, at vi selv kan rykke længere op i tabellen. Jeg synes, at spillerne fortjener respekt for deres spil i efterårssæsonen. Men, og jeg siger men, vi kan ikke bare hvile på laurbærrene. Vi skal få det maksimale ud af hinanden og forsøge at vinde kampene, siger Colin Todd.

I vinterpausen er to nye spillere stødt til truppen, og selvom flere er ramt af skader, så ser det overordnet godt ud for Randers FC.

– Vi har fået to nye tilføjelser til truppen i form af Elfar Freyr Helgason, der er central forsvarsspiller. Så har vi også fået Lorenzo Davids, og det er de to nye. Anders (Egholm, red) og Remco (van der Schaaf, red) er langtidsskadet, og så er der selvfølgelig også Lasse, der stadig døjer med skade. Men ud over de tre, er alle de andre kampklar, siger Colin Todd.

Randers møder Brøndby ude på søndag klokken 17.00

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu