ANNONCE

Connerys dødsårsag afsløret

30. november 2020 10:23 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Amerikansk medie har fået fat på dødsattesten.

Connerys dødsårsag afsløret
Sean Connery blev 90. foto: Scanpix

Det var måske ikke den største overraskelse, at den ansete skuespiller Sean Connerys død stod for døren. Skotten var trods alt blevet 90 år. Alderen var da også medvirkende til, at Connery – med flere ikoniske roller i bagagen – ikke er mere.

Således skriver amerikanske TMZ, sladdermedie par excellence, på baggrund af skuespillerens dødsattest, at det var en kombination af problemer, der slog den originale James Bond-skuespiller ihjel.

Connery døde om natten den 31. oktober, mens han opholdt sig i sit hjem på Bahamas. Han døde fredfyldt i sin søvn og efterlod sig en hustru – nummer to – og en søn. Efter planen er bisættelsen klaret privat, men det er meningen, der skal holdes en mindeseance for offentligheden, når coronaviruspandemien tillader det.

På film gjorde Sean Connery sig absolut bedst som den første skuespiller, der påtog sig rollen som Agent 007 James Bond i filmen Dr. No – på dansk Mission Drab – og yderligere seks film. Efter en periode, hvor det var svært at ryste den ikoniske rolle af sig, lykkedes det at slå døren ind til hollywood igen.

Blandt andre film var Connery med i Jagten på Røde Oktober, The Rock, De Urørlige og ikke mindst som Indiana Jones’ far i filmen …og Det Sidste Korstog.

Ifølge dødsattesten døde skuespilleren af alderdom, som ikke har gjort det muligt at overkomme vejrtrækningsproblemer opstået på grund af en lungebetændelse samt arytmisk hjerteslag – som muligvis har resulteret i stroke.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu